џака

Глагол, несвршен

Разговорен збор, израз.

Значење на џака:

Вика, вреви.

Коњугација: џакаат.

Изведени зборови:

  • џакање, глаг. им. ср.

Оригинални податоци:

џака, џакаат несв. (разг.) Вика, вреви. ‖ глаг. им. џакање ср.