џакузи

Именка, среден род

Значење на џакузи:

Мал базен со млазови вода под притисок што создаваат релаксирачко струење.

Множина: џакузија.

Оригинални податоци:

џакузи, мн. џакузија ср. Мал базен со млазови вода под притисок што создаваат релаксирачко струење.