габерлив

Придавка

Значење на габерлив:

Обраснат со габер. Габерливо место.

Членувана форма: габерливиот.

Последна промена: 11.05.2021 14:08

Оригинални податоци:

габерлив, габерливиот прид. Обраснат со габер. Габерливо место.