кабалистички

Придавка

Значење на кабалистички:

Што се однесува на кабалист и на кабала.

Членувана форма: кабалистичкиот.

Последна промена: 11.05.2021 14:22

Оригинални податоци:

кабалистички, кабалистичкиот прид. Што се однесува на кабалист и на кабала.