ќаински

Придавка

Значење на ќаински:

Што припаѓа на ќаја2. Ќаински син.

Членувана форма: ќаинскиот.

Последна промена: 11.05.2021 14:22

Оригинални податоци:

ќаински, ќаинскиот прид. Што припаѓа на ќаја2. Ќаински син.