жабешки

Придавка

Значење на жабешки:

Што се однесува на жаба.

Членувана форма: жабешкиот.

Последна промена: 11.05.2021 14:13

Оригинални податоци:

жабешки, жабешкиот прид. Што се однесува на жаба.