цавти

Глагол, несвршен

Дијалектен збор.

Види: цвета.

Коњугација: цавтат цути..

Изведени зборови:

  • цавтење, глаг. им. ср.

Оригинални податоци:

цавти, цавтат несв. (дијал.) в. цвета, цути. ‖ глаг. им. цавтење ср.