габерица

Именка, женски род

Види: габер.

Множина: габерици.

Изведени зборови:

  • габеричка, и. ж. дем.

Оригинални податоци:

габерица, мн. габерици ж. в. габер. ‖ габеричка, мн. габерички ж. дем.