обвива

Глагол, несвршен

Спореди: обвие.

Коњугација: обвиваат.

Изведени зборови:

  • обвивање, глаг. им. ср.

Оригинални податоци:

обвива, обвиваат несв. сп. обвие. ǁ глаг. им. обвивање ср.