журне

Глагол, свршен

Спореди: жури.

Коњугација: журнат.

Изведени зборови:

  • журнува, глаг. повт. журнуваат

Оригинални податоци:

журне, журнат св. сп. жури. ‖ журнува, журнуваат повт.